27.05.2024
Телеканал NTD

Іспанця заарештували за викрадення 2 млн медичних масок

Іспанця заарештували за викрадення 2 млн медичних масок

В Іспанії заарештували місцевого бізнесмена, який у недалекому минулому, як припускають, украв два мільйони медичних масок...

Дата завантаження: 2024-04-27

video

В Іспанії заарештували місцевого бізнесмена, який у недалекому минулому, як припускають, украв два мільйони медичних масок. Про це повідомляє влада регіону Галісія, де стався інцидент.

Серед украденого були не тільки маски, але й інше медичне обладнання для захисту від коронавірусу. Загальна вартість становила п’яти мільйонів євро.

Слідчі вважають, що підприємець витягнув предмети з паковань, щоби приховати їхнє походження, і встиг продати частину товару до сусідньої Португалії. Але його провину ще треба довести.

За даними поліції, пограбування сталося тоді, коли епідемія коронавірусу вже розросталася, і в деяких країнах її вже вважали проблемою громадської охорони здоров’я.

Іспанія — друга країна Європи після Італії за кількістю померлих від COVID-19. Але свіжа статистика дає надію, що пік епідемії може бути вже позаду. 6 квітня там померло 637 осіб, що на 5% менше, ніж за попередню добу, і більш ніж удвічі менше, ніж тиждень тому.
Коротке посилання на цю сторінку:

Іспанця заарештували за викрадення 2 млн медичних масокПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиЦАГАЛ: у Секторі Гази загинув 31 ізраїльський заручникАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїНе можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауні25 років репресій: прихильники Фалуньгун закликають зупинити переслідування в КитаїВеликі повені на півночі Іраку: є загибліВерховний суд США дозволив Техасу арештовувати нелегальних мігрантівНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів Панами

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: