16.06.2024
Телеканал NTD

Пішохідний міст упав в Індії: загиблих уже 132

Пішохідний міст упав в Індії: загиблих уже 132

В індійському штаті Гуджарат зростає кількість жертв падіння пішохідного мосту. За даними місцевої влади, загиблих уже..

Дата завантаження: 2024-05-16

video

В індійському штаті Гуджарат зростає кількість жертв падіння пішохідного мосту. За даними місцевої влади, загиблих уже 132.

Трагедія сталася в місті Морві. Міст через річку Мачху сягав 230 метрів завдовжки, і на свято Дівалі ним ходило чимало туристів. За словами влади, у районі мосту було коло 400 осіб.

[місцевий житель]:
«Після того, як це сталося, з мосту звисали люди, але потім вони скочувалися й падали в річку. Я бачив це й десь о 6:30 вечора викликав рятувальників. Я всю ніч їм допомагав, не спав. Відвіз до лікарні багато дітей».

Рятувальна операція триває, у ній беруть участь армійці. Багато людей пропало безвісти.

Міністр штату Гуджарат повідомив, що розпочато розслідування. Цей міст збудували ще в XIX столітті, у колоніальну епоху. Проте його пів року реставрували й відкрили тільки минулого тижня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пішохідний міст упав в Індії: загиблих уже 132Супервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаПоліція: за протестами студентів у США стоять «зовнішні гравці»Їдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війнуКолумбійський університет почав відстороняти студентів від навчанняПрем’єр Іспанії тимчасово припинив виконувати обов’язки, щоб подумати про відставкуСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюУ Гаїті обрали голову перехідної ради та поміняли прем’єраФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄС

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: