17.10.2024
Телеканал NTD

Австралія витратить $ 500 млн на захист людей від повеней

Австралія витратить $ 500 млн на захист людей від повеней

Австралія витратить 500 мільйонів доларів США на захист від повеней жителів Нового Південного Уельсу. Найбільш густонаселений..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Австралія витратить 500 мільйонів доларів США на захист від повеней жителів Нового Південного Уельсу. Найбільш густонаселений штат країни зараз відновлюється після третього такого стихійного лиха за рік.

Влада планує ремонтувати, модернізувати чи викуповувати будинки на ділянках, де є ризик затоплення.

[Ентоні Альбанезе, прем’єр-міністр Австралії]:
«Нам треба покращити роботу на всіх рівнях управління. Слід ліпше планувати. І також необхідно добиватися більшого, а не робити постійно те саме, бо отримуємо одні й ті ж результати».

У програмі зможуть брати участь 2000 домовласників. Кожному дадуть до 60 тисяч доларів США. На ці гроші треба буде обладнати свій дім так, щоб захистити його від повеней. А де це неможливо, влада нерухомість викуповуватиме.

[Ентоні Альбанезе, прем’єр-міністр Австралії]:

«Ми знаємо, що клімат змінюється, погодні умови стають екстремальнішими, і це стається дедалі частіше. Тому ми маємо реагувати як уряд, а не як політичні партії. Треба допомагати реальним людям, які мають реальні проблеми».

Прем’єр-міністр Австралії заявив, що співпрацюватиме з владою Нового Південного Уельсу, щоб внести зміни до закону про забудову нових територій. Уряду штату виділять понад 60 мільйонів доларів США на купівлю земель, де немає ризику повеней.

У жовтні Австралія пережила ще одну серію великих повеней. Найбільше постраждали штати Вікторія і Новий Південний Уельс.

Цей рік у багатьох регіонах Австралії став найбільш дощовим за всю історію спостережень. Синоптики кажуть, що така ситуація збережеться і влітку.
Коротке посилання на цю сторінку:

Австралія витратить $ 500 млн на захист людей від повенейШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаКовбаса з єнотів — новий делікатес у НімеччиніВиснажлива спека заважає філіппінським школярам здобувати знанняНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїНауковці: квітень став найспекотнішим за всю історію спостереженьСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуСрібна шахта відродила занепале боснійське містоТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинки

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: