19.04.2024
Телеканал NTD

У Дніпрі викопали понад 600 могил для можливих померлих від коронавірусу

У Дніпрі викопали понад 600 могил для можливих померлих від коронавірусу

Влада міста Дніпро доручила заздалегідь викопати сотні могил для потенційних жертв коронавірусу. На 12-ти міських кладовищах..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Влада міста Дніпро доручила заздалегідь викопати сотні могил для потенційних жертв коронавірусу. На 12-ти міських кладовищах уже з’явилося 615 ям.

[Михайло Лисенко, заступник мера Дніпра]:
«З огляду на те, як поширюється це захворювання територією всієї Європи, територією світу, і як стрімко розвивається ситуація у нас в Україні, на жаль, було ухвалено таке страшне рішення — заздалегідь підготувати 600 могил для можливих поховань».

Також місцева влада для зберігання тіл закупила тисячу щільних пластикових мішків. А найближчим часом заборонять розтин померлих з підтвердженим діагнозом або підозрою на коронавірус. Ховати жертв COVID-19 будуть у закритих трунах, а на похоронах на кожну людину потрібно буде відводити 10 квадратних метрів.

Україна запровадила жорсткі заходи зі стримування епідемії вірусу. Уряд заборонив відвідування парків, скверів, набережних і зон відпочинку та зобов’язав усіх носити маски в громадських місцях.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Дніпрі викопали понад 600 могил для можливих померлих від коронавірусуЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаЕпідемія лихоманки денге може початися в АргентиніДо 12 років каторжних робіт засудили двох підлітків у КНДР за перегляд південнокорейських кліпівЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: