29.07.2024
Телеканал NTD

Бориса Джонсона госпіталізували, королева звернулася до нації

Бориса Джонсона госпіталізували, королева звернулася до нації

Прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона в неділю ввечері госпіталізували для лікування від COVID-19. Його поклали в..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона в неділю ввечері госпіталізували для лікування від COVID-19. Його поклали в лікарню Сент-Томас, що на південному березі Темзи.

До цього впродовж десяти днів прем’єр перебував у самоізоляції вдома з легкими симптомами хвороби й керував роботою уряду з Даунінг-стріт, 10. Однак, оскільки в нього постійно була висока температура, його лікар порадив тому про всяк випадок лягти в лікарню.

На цю новину відреагував президент США Дональд Трамп. Він побажав голові британського уряду якнайшвидшого одужання.

[Дональд Трамп, президент США]:
«Перш ніж почати, хочу від нашої нації висловити добрі побажання прем’єр-міністрові Борису Джонсону, який зараз бореться з вірусом. Усі американці за нього моляться. Він мій друг, хороший джентльмен і прекрасний лідер. Як ви знаєте, його сьогодні відправили до лікарні. Але я впевнений, що з ним буде усе гаразд. Він міцний чоловік, сильна людина».

Самого Дональда Трампа вже двічі тестували на коронавірус. В обох випадках тести показали негативний результат. Щодо британського прем’єра, то COVID-19 заразився не тільки він, а і його вагітна наречена. Вона разом з ним була вдома в самоізоляції.

Новини про госпіталізацію прем’єра надійшли за кілька годин після рідкісного телевізійного звернення королеви Єлизавети II до нації, яке вже порівняли з її посланням під час Другої світової війни. Вона закликала людей об’єднатися, а також підтримала всіх, хто змушений залишатися в ізоляції й зазнає фінансових збитків.
Коротке посилання на цю сторінку:

Бориса Джонсона госпіталізували, королева звернулася до націїРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі ГазиВідповідальність за вибухи в Ірані взяло на себе угруповання «Ісламська держава»Польські та чеські фермери перекрили КПП на кордоні з НімеччиноюСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»Одна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиЯк накладні вії з КНДР наповнюють магазини світу137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у Росії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: