11.05.2024
Телеканал NTD

Гігантські плоди прикрасили стіни театру в Лондоні

Гігантські плоди прикрасили стіни театру в Лондоні

Яскраві й апетитні. Ці гігантські надувні плоди прикрасили стіни театру в лондонському районі Ноттінг-Гілл. Інсталяція називається..

Дата завантаження: 2024-05-11

video

Яскраві й апетитні. Ці гігантські надувні плоди прикрасили стіни театру в лондонському районі Ноттінг-Гілл. Інсталяція називається «Тигр, подорож, кохання». Її створив дизайнер Чхве Чон Хва в межах заходів, присвячених південнокорейському мистецтву.

[Чхве Чон Хва, дизайнер]:
«Плід — це людина й природа. Тому нам треба жити в гармонії з природою. І плодами будуть щастя, усмішка та благодать».

Південнокорейський дизайнер давно відомий своїми яскравими інсталяціями. За допомогою деяких він намагається показати проблеми сучасного життя. Але його роботи не бувають похмурими чи депресивними. Вони завжди світлі й барвисті.

[Чхве Чон Хва, дизайнер]:
«Людям подобається фотографувати мої інсталяції і публікувати їх у соцмережах чи надсилати повідомленням. Нині це модно. Люди хочуть ділитися враженнями».

Дизайнер створює інсталяції з різних предметів, які люди використовують у повсякденному житті. Це можуть бути навіть пластмасові тази чи миски.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гігантські плоди прикрасили стіни театру в Лондоні40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у Бельгії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: