25.03.2024
Телеканал NTD

Єдиний річковий листоноша у Франції обслуговує жителів боліт

Єдиний річковий листоноша у Франції обслуговує жителів боліт

Цей юнак — єдиний річковий листоноша на материковій частині Франції. Шарль доставляє листи та посилки мешканцям..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Цей юнак — єдиний річковий листоноша на материковій частині Франції. Шарль доставляє листи та посилки мешканцям біосферного заповідника Маре Одомаруа. Водно-болотні угіддя розташовані на півночі країни приблизно за 45 хвилин їзди від Дюнкерка.

[Шарль Дефоор, листоноша]:
«Відмінність від звичайного доставляння в тому, що на болоті немає адрес. Ми працюємо з іменами. Маємо мапу, на якій відмічені будинки мешканців».

У заповіднику ще є плавучий садок, яких у Франції нині лишилося небагато. Улітку тут вирує життя, а взимку місцеві жителі майже зовсім відрізані від цивілізації.

[жителька заповідника Маре Одомаруа]:
«Улітку в нас багато туристів, але взимку — ні душі. Тому ми завжди раді бачити листоношу».

Шарль працює річковим листоношею вже рік. Обслуговує 50 осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Єдиний річковий листоноша у Франції обслуговує жителів болітЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в Римі40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: