17.01.2024
Телеканал NTD

Гігантська 3D-собака підкорює серця японців

Гігантська 3D-собака підкорює серця японців

Гігантська 3D-собака породи акіта-іну підкорює серця жителів Токіо. Щогодини кумедний пес з'являється на восьми білбордах і..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Гігантська 3D-собака породи акіта-іну підкорює серця жителів Токіо. Щогодини кумедний пес з’являється на восьми білбордах і ловить фрисбі. Цю картину можна побачити на залізничній станції Сібуя.

[житель Токіо]:
«Коли собака тягне лапу, здається, що все по-справжньому. Цифрові технології багато чого досягли. Цей собака як живий. Він рухається дуже реалістично. Дивовижно».

Рік тому на рекламному щиті в токійському районі Сіндзюку з’явилася величезна 3D-кішка. А в районі Сібуя вирішили повторити високотехнологічний трюк і створили цифрового собаку.

Рекламу присвятили собаці Хатіко. Він прославився 90 років тому, коли японці дізналися з газети його історію. Пес дев’ять років чекав на станції Сібуя померлого господаря. Хатіко став символом самовідданої любові й вірності. Йому біля вокзалу поставили пам’ятник.

Акіта-іну — найбільший японський собака зі шпіцеподібних. Раніше їх використовували для полювання на великих звірів, через що в давнину цих собак називали «матагі кен», тобто «ведмежатник».
Коротке посилання на цю сторінку:

Гігантська 3D-собака підкорює серця японцівЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: