15.11.2024
Телеканал NTD

Приготування традиційних закусок зробило індійську підприємницю успішною

Приготування традиційних закусок зробило індійську підприємницю успішною

Успішний бізнес Мумбай, Індія Успішна підприємниця Гіта Патіл, яка готує та продає закуски в індійському місті..

Дата завантаження: 2024-05-15

video

Успішний бізнес
Мумбай, Індія

Успішна підприємниця Гіта Патіл, яка готує та продає закуски в індійському місті Мумбай, стала прикладом для інших жінок.

Свій бізнес Гіта почала у 2016 році, коли її чоловік утратив роботу, і треба було годувати сім’ю. Жінка готувала сухі сніданки, а чоловік розвозив їх клієнтам.

Однак у 2019-му через карантин, який запровадили під час епідемії коронавірусу, вони не могли виходити з дому. Тоді молодший син Патіл створив вебсайт для продажу товарів в інтернеті. Тепер їхню продукцію купують як у різних частинах країни, так і за кордоном.

Індійці разом з її чоловіком вдалося не тільки поліпшити фінансове становище сім’ї, а й допомогти іншим жінкам, які опинилися в скруті через пандемію.

[Гіта Патіл, підприємниця]:
«Під час карантину всі втратили роботу. Тож я щаслива, що, найнявши жінок, ми можемо допомогти їхнім сім’ям».

На підприємстві готують національні індійські страви такі як, чивду (повітряний рис), пуран полі (солодкі млинці), модак (солодкі пельмені) та інші.
Коротке посилання на цю сторінку:

Приготування традиційних закусок зробило індійську підприємницю успішноюКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніАвстралійські шахтарі роблять асани, щоб позбутися стресуНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїНирки — у центрі нової кризи в НепаліВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілЯдерні відходи загрожують родючій долині в Центральній АзіїУ Пуерто-Рико оголосили надзвичайну ситуацію через лихоманку денгеЯк Австралія перетворила морських шкідників на джерело цінної ікри

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: