19.02.2024
Телеканал NTD

Козеня з півметровими вухами прославилося на весь світ

Козеня з півметровими вухами прославилося на весь світ

Неймовірно довгі вуха прославили на весь світ козеня Сімбу з Пакистану. Воно належить до нубійських кіз...

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Неймовірно довгі вуха прославили на весь світ козеня Сімбу з Пакистану. Воно належить до нубійських кіз. Вуха в них довші, ніж в інших порід. Але Сімба, мабуть, побив усі рекорди. Коли він народився, довжина його вух сягала 48-ми сантиметрів.

Нині козеняті трохи більше як місяць, а про нього вже написали у 95 міжнародних та пакистанських виданнях.

[Мохаммад Хассан Нареджо, власник козеняти]:
«Не думаю, що якийсь спортсмен, політик, військовик, видатний актор, суперзірка чи знаменитість колись були настільки популярними у віці 34-х днів».

Власник ферми Мохаммад працює в аеропорту, а кіз розводить для душі. Козівники країн Близького Сходу пропонують за Сімбу тисячі доларів. Але пакистанець збирається лишити козеня собі.

Сімба підростає, ростуть і вуха. Їхня довжина — уже 56 сантиметрів. Мохаммад вішає козеняті на шию оксамитові мішечки й прибирає в них вуха. Так малюкові простіше й безпечніше бігати.

Мохаммад відправив дані про Сімбу до Книги рекордів Гіннеса. Відповіді поки немає.
Коротке посилання на цю сторінку:

Козеня з півметровими вухами прославилося на весь світУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Смугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового дому

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: