19.10.2024
Телеканал NTD

Бразилець побудував пташиний курорт біля свого дому в Сан-Паулу

Бразилець побудував пташиний курорт біля свого дому в Сан-Паулу

Справжній пташиний курорт створив біля свого дому в Сан-Паулу бразилець Марселу Максіму. Тепер сюди злітаються пернаті..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Справжній пташиний курорт створив біля свого дому в Сан-Паулу бразилець Марселу Максіму. Тепер сюди злітаються пернаті з усього міста. Тут на них чекають фрукти, насіння та інші смаколики. Марселу подбав навіть про розваги. Пташки мають іграшки та гойдалки.

Ідея виникла під час пандемії. Чоловіка звільнили з роботи, і він став продавати меблі через інтернет. Виходив із ноутбуком на вулицю.

[Марселу Максіму, житель Сан-Паулу]:
«Працюючи біля дому, я бачив, що довкола багато птахів. Мені схотілося зробити шпаківню, щоб їх порадувати. Я почав виготовляти будиночки, але птахи не звертали на них уваги. А потім раптом почали прилітати».

Марселу намагається вставати раніше. Якщо проспить, птахи його будять.

[Марселу Максіму, житель Сан-Паулу]:

«Вони галасують, доки я не вийду їх годувати. Я виходжу о 7-й ранку і даю фрукти та іншу їжу. Потім говорю з ними й чекаю, поки вони поїдять».

Перехожі, побачивши пташиний курорт, зупиняються й здивовано споглядають незвичайну картину. Багато хто з цікавості тепер приходить сюди щодня.

Ну а господар притулку просто неба каже, що для нього це райський куточок на Землі.

[Марселу Максіму, житель Сан-Паулу]:
«Якби я міг попросити Бога подарувати мені чудовий світ, то не знав би, яким він має бути. Але Бог дав мені саме те, про що я мріяв».

Коротке посилання на цю сторінку:

Бразилець побудував пташиний курорт біля свого дому в Сан-ПаулуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у Канаді40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеЯк панди граються на снігу в зоопарку у Бельгії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: