20.06.2024
Телеканал NTD

На ринку елітного житла в Лос-Анджелесі — рекордний попит

На ринку елітного житла в Лос-Анджелесі — рекордний попит

Ринок елітного житла в Лос-Анджелесі переживає бум. Продажі в Південній Каліфорнії у 2021 році досягли рекордного..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Ринок елітного житла в Лос-Анджелесі переживає бум. Продажі в Південній Каліфорнії у 2021 році досягли рекордного рівня. Тут попит перевищив пропонування.

Цей регіон приваблює тих, хто шукає будинок мрії. А високий попит виник тут на тлі пандемії. Багато хто почав переосмислювати свій спосіб життя, і тепер у США популярний каліфорнійський стиль.

Водночас ціни теж зростають. Так, Лос-Анджелес за вартістю нерухомості вже випередив Мангеттен.

[Джойс Рей, агент із продажу елітної нерухомості]:
«Продажі зросли вдвічі. Це нечувано. І зараз ми — номер один у Сполучених Штатах».

За 30 мільйонів доларів можна купити дім площею 1200 квадратних метрів. Там дев’ять спалень і 11 ванних кімнат. Стоїть у закритому районі з краєвидом на Беверлі-Гіллз.

[Тріна Веніт, продавець будинку]:
«Охочих сила-силенна. Ідуть справжні бої. Пропонували навіть більше, ніж ми просимо. Гадаю, це відбувається тому, що люди шукають унікальної нерухомості».

Тепер жителі штату Каліфорнія закликають владу зробити нерухомість доступнішою, а ще змінити політику зонування. Зараз багато хто мусить переплачувати за бажання оселитися на мальовничих схилах і насолоджуватися близькістю до природи.

Експерти кажуть, що попит на елітне житло в США збережеться і в перших двох кварталах 2022 року. Як причину називають інфляцію і низькі відсоткові ставки.
Коротке посилання на цю сторінку:

На ринку елітного житла в Лос-Анджелесі — рекордний попитЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшеніСрібна шахта відродила занепале боснійське містоСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиЯк Австралія перетворила морських шкідників на джерело цінної ікри

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: