27.05.2024
Телеканал NTD

Уживаний Tesla Roadster продали більш ніж за 250 000 доларів

Уживаний Tesla Roadster продали більш ніж за 250 000 доларів

Уживаний Tesla Roadster став найдорожчим автомобілем марки, коли його купив новий власник. Ця модель – перший..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Уживаний Tesla Roadster став найдорожчим автомобілем марки, коли його купив новий власник. Ця модель – перший спорткар американської компанії. А проданий екземпляр належить до обмеженої серії Signature One Hundred.

[Піт Грубер, директор компанії]:
«Родстери стають дорожчими – їх купують колекціонери. Вони платять від 100 до 130 тисяч доларів за автомобіль.

Особливість проданого автомобіля в тому, що з конвеєра він зійшов одним із перших – тринадцятим. На ньому проїхали лише 840 миль, тобто 1350 кілометрів. У салоні є пам’ятна табличка з підписом керівника компанії. У спорткара жорсткий складаний дах та навігаційна система, яка на момент продажу була сучасною.

[Піт Грубер, директор компанії]:
«Власник розраховував отримати 170 чи 185 тисяч доларів. Та я сказав йому, що якщо не поспішає, то нехай почекає й подивиться, що буде».

Зрештою знайшлося чотири покупці, які запропонували понад чверть мільйона доларів. Якою стала кінцева ціна, власник не розголошує.

[Піт Грубер, директор компанії]:
«Родстер першого покоління продали дорожче, ніж продаватиметься родстер нового покоління, який стане найшвидшим серійним автомобілем у світі. Він коштуватиме 250 тисяч доларів. Ось така іронія долі».

Tesla Roadster випускали з 2008 до 2012 року. Усього з конвеєра зійшло 2600 екземплярів. Вони коштували від 110 тисяч доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: