26.01.2024
Телеканал NTD

У Києві відкрилася новорічна поштова резиденція

У Києві відкрилася новорічна поштова резиденція

Написати листа новорічному чарівнику, отримати відповідь і навіть омріяний подарунок під ялинку. У Києві почала працювати..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Написати листа новорічному чарівнику, отримати відповідь і навіть омріяний подарунок під ялинку. У Києві почала працювати святкова поштова резиденція. Її відкрила «Укрпошта».

[Ігор Смілянський, генеральний директор «Укрпошти»]:
«Ви приходите до будь-якого з наших чотирьох тисяч автоматизованих відділень, пишете листа на Хрещатик, 22, адресований новорічному чарівнику. Ми розберемося кому: святому Миколаю, Дідові Морозу чи Санта-Клаусу. Листи потраплять до нашої новорічної резиденції».

В «Укрпошті» обіцяють відповісти всім дітям. А авторам найзворушливіших та найцікавіших листів відправлять подарунки, про які просять малюки.

Таке дистанційне спілкування продиктоване карантинними обмеженнями.

[Ігор Смілянський, генеральний директор «Укрпошти»]:

«Ми створили формат, коли можна дистанційно написати новорічному чарівникові, дистанційно кинути в скриньку й отримати додому подарунок, обов’язкову відповідь від новорічного чарівника, щоб діти дістали позитивні емоції».

Тут також показали нову святкову поштову марку «З Різдвом Христовим!».

Резиденція працюватиме до 31 грудня.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Києві відкрилася новорічна поштова резиденціяРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуДва індійські ресторани судяться через куряче каріБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніАнглія повернула Австралії списи аборигенів, які вивіз Джеймс Кук

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: