25.06.2024
Телеканал NTD

У Швеції скасували майже всі карантинні обмеження

У Швеції скасували майже всі карантинні обмеження

Шведи можуть вільно відітхнути. У країні скасували майже всі карантинні обмеження, які діяли через пандемію коронавірусу...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Шведи можуть вільно відітхнути. У країні скасували майже всі карантинні обмеження, які діяли через пандемію коронавірусу. Заходи скасували 29 вересня.

[жителька Стокгольма]:
«Сьогодні відчутно різницю, і це добре. У поїзді набагато більше люду, але мені подобається».

[житель Стокгольма]:
«Так, у потягах та автобусах людей трохи більше».

Так, скасували обмеження на кількість людей у ресторанах, театрах і на стадіонах. Відкриваються нічні клуби. Більше не треба дотримуватися соцдистанціювання, і не вимагають COVID-паспорта. Відмінили й рекомендацію працювати дистанційно — люди можуть повернутися до офісів. Утім, у разі появи симптомів хвороби всім наказано сидіти вдома і пройти тест.

У Швеції повністю вакциновано більш як 75 % дорослого населення. Водночас 82 % отримали хоча б одну дозу вакцини.

Останніми днями в країні не виявили жодного нового хворого на COVID. Загалом за весь час пандемії тут зареєстрували коло 1,2 мільйона заражених. Померло майже 15 тисяч осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Швеції скасували майже всі карантинні обмеженняМарокко: лазні закриті, води немаєПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілНауковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостереженьНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немає

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: