29.12.2024
Телеканал NTD

Індійські вчителі побудували 150 будинків для бездомних школярів

Індійські вчителі побудували 150 будинків для бездомних школярів

Будинки для школярок, яким ніде жити. Такий проєкт розпочали на південному заході Індії. Ініціатива двох осіб..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Будинки для школярок, яким ніде жити. Такий проєкт розпочали на південному заході Індії. Ініціатива двох осіб — директорки й учительки однієї зі шкіл у місті Кочі.

Усе почалося 2014 року, коли в школярки помер батько, і вона стала бездомною. На житло скинулися вчителі, однокласники, сусіди та інші небайдужі. У підсумку дівчині звели невеликий будинок.

Зрозуміли, що це можливо, і продовжили збір коштів. Охочих пожертвувати гроші щороку ставало більше. Так за шість років побудували вже більш як 150 будинків.

[Ліссі Чаккалаккал, директор школи]:

«Ми почали цей проєкт із будинками щонайперше для наших учнів, яким ніде жити. Потім ми побачили, що можемо більше. Ми мріємо, щоб бездомних узагалі не залишилося».

У споруджених будинках жінки розмістили 80 учнів їхньої школи, які потребували житло. В інших поселили вдів і сім’ї учнів інших шкіл, які через життєві обставини опинилися на вулиці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійські вчителі побудували 150 будинків для бездомних школярівФранцузька компанія подарувала Австралії землю під національний паркШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиЧому індійські фермери знову вийшли на масові протестиЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленимиЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вази

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: