19.07.2024
Телеканал NTD

Морем на байку: грузинський мотоперегонник проїхав 33 км по воді

Морем на байку: грузинський мотоперегонник проїхав 33 км по воді

Грузинський мотоперегонник Гіоргі Гахеладзе проїхав на байку від містечка Кобулеті до містечка Поті, подолавши 33 кілометри,..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Грузинський мотоперегонник Гіоргі Гахеладзе проїхав на байку від містечка Кобулеті до містечка Поті, подолавши 33 кілометри, чим, можливо, побив світовий рекорд. Річ у тому, що зробив він це по Чорному морю.

Його мотоцикл має лижі, щоб можна було ковзати по воді.

[Гіоргі Гахеладзе, мотоцикліст-каскадер]:

«Близько пів року тому я почав тренуватися, робив невеликі тестові заїзди, потім замовив новий мотоцикл. А ці лижі мені зробив мій друг, вони саморобні. Я тренувався на Тбіліському водосховищі, проїжджав 8-10 кілометрів, це його довжина. Учора тут у нас також був тест, і сьогодні, я гадаю, у нас все вийшло завдяки злагодженій роботі команди. Я дуже цьому радий».

Водночас, щоб утриматися на воді, Гахеладзе мусив підтримувати високу швидкість, а також стежити навіть за невеликими хвилями, які могли б дестабілізувати мотоцикл.
Коротке посилання на цю сторінку:

Морем на байку: грузинський мотоперегонник проїхав 33 км по водіДля норвезького олімпійського чемпіона розробили суперкросівкиОлімпіада: спортсмени радіють поверненню гарної погоди до ПарижаПарапланеристи показали майстерність над Андами в БолівіїЛівійський важкоатлет сподівається здобути медаль на Олімпіаді в Парижі«Дуже емоційно»: глядачі описують церемонію відкриття Паралімпіади в ПарижіСтрибок із жердиною через канал: багатовікову традицію підтримують у НідерландахУ Парижі двічі скасовували тренування з тріатлону через брудну воду в СеніЕстонець перейшов з Азії до Європи по стропу, натягнутому над Босфорським мостомЯк у Косові стрибали у воду з мосту заввишки 20 метрів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: