20.01.2024
Телеканал NTD

У Парижі двічі скасовували тренування з тріатлону через брудну воду в Сені

У Парижі двічі скасовували тренування з тріатлону через брудну воду в Сені

Організатори Ігор у Парижі вже двічі скасовували тренування тріатлоністів через брудну воду в Сені. Недавно в..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Організатори Ігор у Парижі вже двічі скасовували тренування тріатлоністів через брудну воду в Сені. Недавно в столиці Франції пройшли зливи, тому якість води стала гіршою. До того ж піднявся її рівень та посилилася течія.

[Етьєн Тобуа, голова оргкомітету «Париж-2024»]:

«Треба почекати. Ми не створюємо фантастичних сценаріїв. Ми дуже шануємо спортсменів. Вони — серце Олімпійських ігор».

Нині до столиці прийшла спека. За словами голови оргкомітету «Париж-2024», рівень води в Сені швидко знижується, і швидкість течії вже не перевищує норми. Він також очікує, що на сонці бактерій поменшає, і якість води поліпшиться.

[Етьєн Тобуа, голова оргкомітету «Париж-2024»]:

«Зараз я не називатиму жодних цифр. Досліджування (якості води) триває. Ми отримуємо різні результати та проводимо різні аналізи впродовж дня».

На випадок критичної ситуації оргкомітет має запасний план. Змагання або перенесуть на більш пізню дату, або проведуть в іншому місці.

Уряд Франції витратив приблизно 1,4 мільярда доларів на будівництво нової інфраструктури, щоб зменшити обсяг стічних вод, що потрапляють у Сену. Влада Парижа навіть планує відкрити три місця для купання до червня наступного року.

Змагання з тріатлону складаються з плавання, велоперегонів і бігу. Тренування з інших дисциплін пройшли вчасно.

На Олімпіаді також скасовували змагання зі скейтбордингу та тенісу. Це сталося через дощ.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Парижі двічі скасовували тренування з тріатлону через брудну воду в СеніЗмагання зі стрибків на батуті відбулися в Словенії«Дуже емоційно»: глядачі описують церемонію відкриття Паралімпіади в ПарижіОлімпіада: спортсмени радіють поверненню гарної погоди до ПарижаАвстралійських школярок надихають займатися велоспортомНа закритті Олімпіади в Парижі з даху стадіону спустився Том КрузЯк у Косові стрибали у воду з мосту заввишки 20 метрівУ США на Чемпіонаті світу з кайтсерфінгу перемогли австралійціЕстонець перейшов з Азії до Європи по стропу, натягнутому над Босфорським мостомАквааеробіка — новий хіт в Австралії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: