20.12.2024
Телеканал NTD

В’єтнам оговтується після удару «Ягі»

В'єтнам оговтується після удару «Ягі»

В'єтнам оговтується після удару тайфуну «Ягі», що налетів на регіон кілька днів тому. Він став найсильнішим..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

В’єтнам оговтується після удару тайфуну «Ягі», що налетів на регіон кілька днів тому. Він став найсильнішим штормом, який цього року вдарив по Азії.

У потерпілому від повені місті Тхайнгуєн почалося велике прибирання — вода поступово відступає. Раніше тут евакуювали мешканців районів поблизу річки, бо її рівень піднявся до 20-річного максимуму.

[мешканка Тхайнгуєна]:

«Удома всі столи, стільці та меблі пошкоджені. Одяг та особисті речі зникли — усе попливло».

[власник магазину в Тхайнгуєні]:

«Уся моя побутова техніка знищена. Я намагаюся врятувати те, що залишилося, але шанси невеликі, бо це електроніка, і її вже не полагодиш».

[мешканка Тхайнгуєна]:

«У нас була вантажівка та три мотоцикли. Усе потонуло разом з інвентарем. Ми встигли підняти на другий поверх лише відро з рисом та плиту».

Унаслідок удару тайфуну «Ягі» у В’єтнамі загинуло близько 200 осіб. Ще сто двадцятьох вісьмох досі вважають зниклими безвісти. Близько 800 осіб мають тілесні ушкодження.

Як повідомляють державні медіа В’єтнаму, у низці районів на північ від Ханоя тривають значні повені та сходять зсуви ґрунту. На півночі країни затоплено більш як 200 000 гектарів полів.
Коротке посилання на цю сторінку:

В’єтнам оговтується після удару «Ягі»Павла Дурова випустили під заставу в 5 млн євро, висунувши йому звинуваченняФіліппінці очищають пляж, обмінюючи сміття на рисУкраїнські підприємства наймають більше жінок і підлітків через війнуВ Іспанії іммігранти навчаються плавати, щоб залікувати душевні травмиНавала морських їжаків у Японії: відгодовують капустою для продажуІспанський фермер не платить за світло завдяки оливковим кісточкамLEGO відмовиться від нафти у виробництві своїх кубиківЯк у Франкфурті змагалися водії трамваївАвстралійців навчають готувати поживно та недорого, щоб зменшити витрати

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: