20.12.2024
Телеканал NTD

«Хто не зрадіє такій новині?»: принцеса Кейт завершила хімієтерапію

«Хто не зрадіє такій новині?»: принцеса Кейт завершила хімієтерапію

Британська принцеса Уельська оголосила, що завершила курс хімієтерапії проти раку. 42-річна Кейт, дружина спадкоємця престолу принца..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Британська принцеса Уельська оголосила, що завершила курс хімієтерапії проти раку.

42-річна Кейт, дружина спадкоємця престолу принца Вільяма, у січні перенесла операцію на черевній порожнині, під час якої виявили рак. Відтоді вона проходила лікування.

Кейт і Вільям мають трьох дітей: дев’ятирічну принцесу Шарлотту, а також принців Джорджа та Луї, яким 11 та 6 років. В офіційному повідомленні вона написала, що цього року проведе кілька публічних заходів. Водночас вона зазначила, що її шлях до повного одужання буде довгим і що її мета — повністю вилікуватися.

Мешканці Лондона зустріли цю новину з натхненням.

[мешканець Лондона]:

«Дивовижно, що вона це завершила. Хто не зрадіє такій новині? Це так чудово. І вона має дітей. Не можу уявити, наскільки це було страшно й бентежно».

[мешканка Лондона]:

«Я думаю, що їй треба знайти баланс між особистим життям і тим, щоб не надто навантажувати себе, бо рак певною мірою може бути спричинений стресом».

[мешканка Лондона]:

«Це приємно, бо минуло вже багато часу, чи не так? Непросто перебувати на очах у публіки, яка постійно за тобою спостерігає. Тож так, це справді гарні новини».

[мешканець Лондона]:

«Думаю, це добре. Кожен може вилікуватися від раку. Сподіваюся, вона впорається з цим і житиме, як усі, бо ми всі заслуговуємо жити».

Кейт з’явилася на публіці всього кілька разів, відколи в неї виникли проблеми зі здоров’ям.

Водночас Кенсінгтонський палац відмовився надати будь-які додаткові відомості про тип раку або конкретні подробиці лікування.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Хто не зрадіє такій новині?»: принцеса Кейт завершила хімієтерапіюМайже третина людей у світі недостатньо рухаєтьсяТурецьким бездомним собакам знаходять господарів за кордономВиверження вулкана Етна на Сицилії приваблює туристівОбмеження на рідини в 100 мл повертаються до аеропортів ЄС«Харон» плавить міста Європи: температура сягає 40 градусівЦвіркуни в салаті: сінгапурські ресторани додає до меню комахКубу чекає важка боротьба з маловивченою гарячкою ОропушНафтові плями зіпсували узбережжя Карибського моря у ВенесуеліПрем’єр Гаїті відвідав найбільшу лікарню Порт-о-Пренса, яку відбили в бандитів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: