25.04.2024
Телеканал NTD

Аргентинський каноїст готується до Олімпіади, плаваючи у басейні біля дому

Аргентинський каноїст готується до Олімпіади, плаваючи у басейні біля дому

Аргентинський каноїст Себастьян Россі збирався цього літа виступати на Олімпіаді в Токіо. І хоча епідемія порушила..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Аргентинський каноїст Себастьян Россі збирався цього літа виступати на Олімпіаді в Токіо. І хоча епідемія порушила плани, він і далі готується до важливого змагання.

Себастьян тренується в басейні біля дому, прив’язавши човен до двох пальм.

[Себастьян Россі, каноїст]:
«Ми подумали, що можна тренуватися в басейні, який, на щастя, маємо. Для цього використовуємо каяк і весло. Ми прив’язали човен ременями, і це імітує веслування вгору за течією».

Спортсмен спеціалізується на олімпійській дисципліні — веслування на каное. Дебютував у 2007 році на Панамериканських іграх у Ріо-де-Жанейро. Торік на цьому ж турнірі в Лімі виграв срібну медаль.

Зараз Себастьян сумує за тренуваннями у звичайних умовах.

[Себастьян Россі, каноїст]:
«День у день тренуватися в басейні трохи втомлює, якщо порівняти з нормальним тренуванням на природі. Мені подобається плисти, коли є течія. Цей вид спорту зближує з водою, з річками. Тому бути замкненим у басейні — це випробування. Та я однаково займаюся, бо треба тренуватися».

Каноїст також виконує силові вправи на суші. Для цього теж використовує підручні засоби.

Аргентинець захопився веслуванням ще за малих літ. Зараз він має твердий намір пройти кваліфікацію на токійські Ігри. Олімпіаду перенесли на літо 2021 року.

Скоро понад 140 аргентинських спортсменів і тренерів зможуть відновити тренування в спортивних комплексах. Для них зроблять виняток, бо на підготовку до Олімпійських ігор зазвичай потрібно рік чи навіть два. А через карантин атлети не могли нормально тренуватися вже більш як два місяці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: