20.03.2024
Телеканал NTD

Гарячі тури знову мають попит у Європі

Гарячі тури знову мають попит у Європі

Любителі сонця, пляжів та моря в Європі знову цікавляться гарячими турами та відпочинком за системою «все..

Дата завантаження: 2024-09-20

video

Любителі сонця, пляжів та моря в Європі знову цікавляться гарячими турами та відпочинком за системою «все включено». Через здороження авіаквитків і послуг готелів зростає попит на пакети, які вже виходили з моди.

Серед інших причин — зростання вартості життя, а ще збої через страйки.

Усе це підвищує привабливість відпочинку з фіксованою ціною без несподіваних додаткових витрат і процедурою швидкого відшкодування коштів, якщо щось піде не так.

Останніми роками дедалі більше мандрівників відмовлялися від одноманітного сидіння в готелях і складали власні маршрути. Але тепер почали частіше купувати готові пакети.

Ця туристка з Ірландії каже, що вибирала тижневий відпочинок для сім’ї за ціною та комфортністю готелю.

[Норін Кенон, туристка з Ірландії]:

«Ми обрали цей пакет, бо це був добрий готель і справді вигідна пропозиція».

Найпопулярнішими країнами для відпочинку залишаються Греція, Італія та Іспанія.

Водночас готові тури, які не передбачають великої гнучкості, становлять коло половини пакетів, заброньованих за останній рік.

Примітно, що раніше пакетні тури брали переважно європейці віком після 65 років. А тепер зростає відсоток туристів віком до 35 років.

Туроператори також почали пропонувати більше варіантів. Наприклад, вони дозволяють бронювати квитки в іншій авіакомпанії або коригувати час подорожі.

Як очікують, цього року витрати на пакетні тури в Європі сягнуть 117 мільярдів доларів. Це на 11 % більше, ніж роком раніше. А наступного року вони, імовірно, стануть ще популярнішими.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гарячі тури знову мають попит у ЄвропіЯк реагують кіпріоти на погрози «Хезболли»Кубу чекає важка боротьба з маловивченою гарячкою ОропушВ’єтнам оговтується після удару «Ягі»Посуха вдарила по іспанському регіону Коста-Бланка: людям почали видавати водуПовені та зсуви: тайфун «Гаемі» прорвав дамбу та затопив міста в Китаї«Харон» плавить міста Європи: температура сягає 40 градусівКолишні казарми жандармерії в центрі Парижа перетворили на доступне житлоУ Зімбабве браконьєр відсидів у в’язниці й став захисником природиЗцілення отрутою: житель Іраку використовує бджіл, щоб лікувати хворих

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: