08.03.2024
Телеканал NTD

Ізраїль оголосив мертвими ще двох заручників, яких захопив ХАМАС

Ізраїль оголосив мертвими ще двох заручників, яких захопив ХАМАС

Ізраїль оголосив мертвими ще двох заручників, яких ХАМАС тримав у Секторі Гази. Як повідомили ізраїльські військовики,..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Ізраїль оголосив мертвими ще двох заручників, яких ХАМАС тримав у Секторі Гази.

Як повідомили ізраїльські військовики, вони розслідують усі обставини загибелі 35-річного звукооператора Ягева Бухштаба та 76-річного історика Алекса Дансіга. Їх викрали 7 жовтня з їхніх будинків у кібуцах, що біля кордону із Сектором Гази, під час нападу ХАМАСу на південь Ізраїлю.

На форумі сімей заручників написали: «Ягева та Алекса схопили живими, і вони мали повернутися живими до своїх родин і до своєї країни. Їхня смерть у полоні — трагічне відображення наслідків затягування переговорів».

Водночас цього тижня ізраїльська переговорна група має розпочати перемовини про припинення вогню в Секторі Гази. Угода, зокрема, має передбачати звільнення приблизно 120 заручників в обмін на палестинських в’язнів.

Ізраїльська влада заочно оголосила загиблими близько третини заручників, яких досі тримають у Секторі Гази.

На півдні анклаву в районі Хан-Юніса ізраїльські військовики оголосили евакуацію мирного населення. Вони відновили бойові дії на цій території у відповідь на атаки бойовиків, а також на запуски ракет звідси по Ізраїлю.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ізраїль оголосив мертвими ще двох заручників, яких захопив ХАМАСКулі зі сміттям із КНДР спричинили пожежі та порушили роботу аеропорту в Південній КореїЗамах на Дональда Трампа: що вже відомо ФБРПакистан вимагатиме від китайських ТЕС перейти на місцеве вугілля25 років репресій у Китаї: у всьому світі закликають захистити ФалуньгунУ Сінгапурі усувають наслідки розливу нафти«Хезболла» запустила сотні ракет у бік ІзраїлюГана відкриває перший завод із перероблення золота після століть видобуткуУ ЄС набули чинності мита на електромобілі з КитаюУ Китаї в річку обвалився міст — загинули люди

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: