18.07.2024
Телеканал NTD

Пакистан вимагатиме від китайських ТЕС перейти на місцеве вугілля

Пакистан вимагатиме від китайських ТЕС перейти на місцеве вугілля

Пакистан вимагатиме від китайських електростанцій, що працюють у цій країні, перейти на вугілля з місцевого регіону..

Дата завантаження: 2024-10-18

video

Пакистан вимагатиме від китайських електростанцій, що працюють у цій країні, перейти на вугілля з місцевого регіону Тар. Поки що китайські ТЕС використовують імпортний.

[Аваїс Легарі, представник міністерства енергетики Пакистану]:

«Одна з головних цілей, яку я перед собою ставлю, це переведення наших імпортних вугільних установок на місцеве вугілля, що вплине на вартість електроенергії в найближчому майбутньому».

Ісламабад також може почати переговори про перепрофілювання боргу енергетичного сектору Пакистану. Це питання пакистанська делегація обговорить під час візиту до Пекіна.

Пакистанські політики обговорять структурні реформи в енергетичному секторі, запропоновані Міжнародним валютним фондом, який минулого тижня погодив Ісламабаду фінансову допомогу розміром сім мільярдів доларів.

[Аваїс Легарі, представник міністерства енергетики Пакистану]:

«Наше головне завдання — щоб попит перестав зменшуватися. Я не знаю, наскільки він буде гнучким. Але думаю, що попит буде під тиском, принаймні протягом наступних кількох місяців».

Пакистан нагромадив величезний борг. Водночас Китай реалізував у країні енергетичні проєкти на суму понад 20 мільярдів доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пакистан вимагатиме від китайських ТЕС перейти на місцеве вугілляКитайським прикордонникам установили квоти на депортацію північнокорейських утікачівІзраїль заявив про враження 1300 об’єктів «Хезболли»КНДР оголосила Південну Корею ворожою країноюДругий замах на Дональда Трампа: ФБР розкрило подробиці«Хезболла» запустила сотні ракет у бік ІзраїлюУ Бейруті під час ізраїльського авіаудару вбито лідерів палестинського угрупованняБайден відмовився від боротьби за посаду президента СШАКанада накладає 100-відсоткові мита на імпорт китайських електромобілівПерехідна рада Гаїті обрала нового голову, попри внутрішні розбіжності

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: