29.09.2024
Телеканал NTD

Модниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у Дубаї

Модниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у Дубаї

Іподром «Мейдан» у Дубаї перетворився на модний подіум під час Чемпіонату світу з кінних перегонів. Увагу..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Іподром «Мейдан» у Дубаї перетворився на модний подіум під час Чемпіонату світу з кінних перегонів. Увагу тут привертають не тільки чистокровні скакуни, а й пані в гарних сукнях та вигадливих капелюшках.

[глядачка]:

«Мені подобається бачити людей у таких капелюхах. Дивлюся на деяких і думаю: “Як їм удалося пошити таке вбрання”».

[глядачка]:

«Мені дуже сподобалася атмосфера та люди. Жінки одягнені дуже красиво. Мені дуже сподобалося, як у Рамадан тут поєднують атмосферу свята та змагання».

Dubai World Cup проходить із 1996 року. Беруть участь лише чистокровні породи коней. Цього року призовий фонд становив 12 мільйонів доларів.

[глядач]:

«Ми приїхали подивитися на міжнародні перегони. Нам до вподоби такі турніри, і ми стежимо за ними. Це особливий день — його не можна пропустити».

Перше місце посів жеребець Лорел Рівер зі США. На другому — японський скакун Ушба Тесоро. На третьому — Сеньйор Бускадор теж зі США. Переможець отримав сім мільйонів доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Модниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніПрогулянка найромантичнішим садом світуБалабан — душа музичної культури АзербайджануОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментах

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: