16.08.2024
Телеканал NTD

Столиця Ефіопії перетворюється на завод із перероблення пластику

Столиця Ефіопії перетворюється на завод із перероблення пластику

Столиця Ефіопії стає величезним кооперативом із перероблення пластику. Аддис-Абеба давно потерпає від того, що буквально завалена..

Дата завантаження: 2024-05-16

video

Столиця Ефіопії стає величезним кооперативом із перероблення пластику. Аддис-Абеба давно потерпає від того, що буквально завалена сміттям.

Місцева адміністрація намагається зробити місто чистішим. Щоранку на вулиці виходять сміттярі. Але навіть так важко впоратись із забрудненням.

На допомогу Аддис-Абебі приходять збирачі пластикових відходів та перекупники. Кожен виконує свою роботу.

[збиральник пластику]:

«Я заробляю на життя збиранням на вулицях пластикових пляшок. За день збираю шість-сім кілограмів».

Перекупники готують пластикові пляшки до перероблення.

[перекупник]:

«Ми активно робимо свій внесок в очищення довкілля, а також даємо можливість заробити збирачам пластику. Ми купуємо те, що вони зібрали, потім сортуємо за кольором та перепродаємо сировину переробним заводам».

Це одне з переробних підприємств в Аддис-Абебі.

[працівниця заводу]:

«Усе, що зроблене з пластику, можна використовувати. Я стежу тут за тим, щоб уся сировина була якісно перероблена».

Багато молодих ефіопів приїжджають із провінцій до столиці в пошуках роботи, але знайти вакантне місце важко. У такому разі збирання та сортування пластику стає гарною альтернативою. Переробні заводи теж створюють додаткові робочі місця.
Коротке посилання на цю сторінку:

Столиця Ефіопії перетворюється на завод із перероблення пластикуЯк угорці повертаються до сільського життяЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніЧим пригощатимуть гостей «Оскара»Друга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріЯпонія додасть фінвалів до переліку видів для китобійного промислуНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі Франції

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: