08.04.2024
Телеканал NTD

Турмаліни, діаманти й перли: які прикраси продадуть на Тижні розкоші в Женеві

Турмаліни, діаманти й перли: які прикраси продадуть на Тижні розкоші в Женеві

Упродовж 80 років у цій сумці зберігалася колекція королівських коштовностей. Її знайшли у сховищі німецького банку...

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Упродовж 80 років у цій сумці зберігалася колекція королівських коштовностей. Її знайшли у сховищі німецького банку. Незабаром ці прикраси підуть із молотка на аукціоні.

[Адрес Вайт Корреал, представник аукціонного дому]:

«Можна простежити історію цих коштовностей через їхнє походження. У цьому разі це п’ять різних європейських монарших сімей, що поріднилися у XIX та XX століттях».

Одна з таких прикрас — корсажна брошка з перлів та діамантів, яку надівали на сукню. Її планують продати за 300–500 тисяч доларів.

[Адрес Вайт Корреал, представник аукціонного дому]:

«Як бачите, вона схожа на вінок, але її можна розкрити, щоб видозмінити прикрасу. Також можна розділити елементи вінка й використовувати їх як окремі брошки чи як перли. Їх можна закріплювати на сережках чи намистах».

Аукціон став частиною Тижня розкоші в Женеві. Цей захід проводять двічі на рік.

Ще одна колекція, яку виставляють на торги, має назву «Чудові коштовності». Вона містить «Блакитну лагуну» — кольє ювеліра Адлера з надзвичайно рідкісним турмаліном параїба. Це дуже цінні самоцвіти насиченого небесно-блакитного кольору. Вага цього каменя — 93,94 карата.

[Кетрін Беккет, представниця аукціонного дому]:

«Цей дорогоцінний камінь зі зрозумілих причин називається “Блакитною лагуною”. Швейцарський ювелір Адлер створив це чудове намисто, яке нагадує водоспад, що впадає в Блакитну лагуну, а потім витікає з неї».

Намисто планують продати за два з половиною мільйони доларів.

Ще один лот — смарагдово-діамантове кольє, ціна якого може досягти мільйона 800 тисяч доларів.

[Кетрін Беккет, представниця аукціонного дому]:

«Тут коло 60 каратів. Усі камені найвищої якості, дуже чисті, що дуже рідко трапляється серед смарагдів».

Аукціони пройдуть із 5 по 8 листопада.
Коротке посилання на цю сторінку:

Турмаліни, діаманти й перли: які прикраси продадуть на Тижні розкоші в ЖеневіПухнасті гості: на виставку до Шанхайського музею впустили кішокСекрет розкрито: як туристи роблять фото в Ріо, на якому вони неначе висять над урвищемЯкі подарунки підготували для учасників G7 в ІталіїЖартівливу регату ванн улаштували в БельгіїУ чому секрет ідеальної неаполітанської піциЩо можна й чого не можна: жителька Версаля навчає французького етикету10 000 рудоволосих повеселилися на фестивалі в НідерландахВеличезний бункер короля Югославії перетворили на музейКолекцію розкішного весільного вбрання показали на Тижні моди в Індії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: