27.09.2024
Телеканал NTD

Мотор-шоу в Кувейті: від новинок до ретроавто

Мотор-шоу в Кувейті: від новинок до ретроавто

BMW, Maserati, Hyundai та ще 25 автомобільних брендів показують новинки на виставці в Кувейті. Гості порівнюють..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

BMW, Maserati, Hyundai та ще 25 автомобільних брендів показують новинки на виставці в Кувейті. Гості порівнюють моделі й вирішують, що купити в майбутньому.

[Таха Бесар, організатор автосалону]:

«Автомобільний сектор — один із найважливіших у Кувейті. Ця галузь — важлива частина економіки нашої країни. Автомобілі цікавлять багатьох — і жінок, і чоловіків, а також представників різних підприємств».

Окрім звичних автомобілів, на мотор-шоу привезли незвичайні позашляховики. Вони пристосовані для поїздок пустелею. Усе додаткове обладнання встановлює місцева компанія.

[Ахмед аль-Рашиді, учасник мотор-шоу]:

«Автомобіль привабливий, бо має особливі відмінності. Це подобається людям. <…> Спочатку це було хобі, а потім воно переросло в професійну роботу. Людям може здаватися, що автомобіль у такому вигляді імпортований із-за кордону, але його повністю обладнано та підготовлено (до експлуатації) в Кувейті».

Власники компанії не лише демонструють своє обладнання, а й діляться знаннями.

[Ахмед аль-Рашиді, учасник мотор-шоу]:

«Молоді, яка тягнеться до такої роботи, ми покажемо, що і як робити, навчимо її цього. Тобто тут ми розповідаємо про свою діяльність, про методи перетворення автомобілів та доносимо свої ідеї».

А ця експозиція присвячена класичним авто. Тут і «мерседеси», і «плімути», і «шеврове». Попри вік, усі машини у чудовому стані.

[Хасан Аль-Бармі, учасник мотор-шоу]:

«Навіть тепер, коли мій автомобіль знімають для телебачення, про нього кажуть, що він пахне як новий. Ми дбаємо про кожну деталь машини, пам’ятаємо про всі нюанси й намагаємося зберегти автомобіль у його первісному вигляді».

Автосалон у Кувейті тривав одинадцять днів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: