10.10.2024
Телеканал NTD

Фура врізалася в мікроавтобус у Канаді: 15 людей загинуло та 10 постраждало

Фура врізалася в мікроавтобус у Канаді: 15 людей загинуло та 10 постраждало

Щонайменше 15 людей загинуло й десять постраждало внаслідок аварії в канадській провінції Манітоба. ДТП сталася неподалік..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Щонайменше 15 людей загинуло й десять постраждало внаслідок аварії в канадській провінції Манітоба. ДТП сталася неподалік міста Карберрі. Фура врізалася в мікроавтобус, який зазвичай перевозить людей похилого віку чи з інвалідністю. Пасажири їхали до казино.

[Роб Гілл, представник поліції]:

«Я можу підтвердити, що автобус, який перевозив приблизно 25 осіб, зіткнувся з вантажівкою на перетині шосе 1 та шосе 5. Пасажири автобуса були з Дофіна та прилеглих районів. Більшість із них похилого віку. Ми підтвердили загибель унаслідок цього зіткнення 15 людей».

У більшості постраждалих черепно-мозкові травми та переломи. Обидва водії живі й перебувають у лікарні. Жоден не взяв на себе провину.

[Роб Лоусон, представник поліції]:

«Поліція Манітоби направила фахівців з автотехнічної експертизи та судово-медичної ідентифікації. Також ми тісно співпрацюємо з іншими експертами в усій провінції».

Ця подія нагадала про трагедію в провінції Саскачеван. У 2018 році там зіткнулася вантажівка й автобус із юніорською хокейною командою. Загинуло 16 людей. 2019-го водія вантажівки засудили до восьми років в’язниці.

[Роб Лоусон, представник поліції]:

«Ми вже зв’язалися зі слідчими в Саскачевані. Вони мають досвід у подібній справі, бо вони розслідували автокатастрофу в Гумбольдті. Зараз вони допомагають нам усім, чим можуть».

Ця аварія стала однією з найбільш смертоносних ДТП в історії Канади.
Коротке посилання на цю сторінку:

Фура врізалася в мікроавтобус у Канаді: 15 людей загинуло та 10 постраждалоВикрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в ПарижіУ Балтиморі починають підіймати міст, що обвалився, а тіла всіх загиблих поки що не знайшлиІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиГонконг посилив закон про нацбезпекуПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаДипломатичний скандал: працівники посольства Мексики залишили Еквадор

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: