09.11.2024
Телеканал NTD

Пожежа під естакадою спричинила обвал на одній із найбільш завантажених автомагістралей США

Пожежа під естакадою спричинила обвал на одній із найбільш завантажених автомагістралей США

У місті Філадельфія, що на північному заході США, обвалилася естакада автомагістралі Interstate-95. Це сталося в неділю..

Дата завантаження: 2024-05-09

video

У місті Філадельфія, що на північному заході США, обвалилася естакада автомагістралі Interstate-95. Це сталося в неділю вранці через те, що під нею спалахнула вантажівка.

Повідомлень про постраждалих не надходило. Проте на тижні, якщо не місяці може закритися одна з найбільш завантажених автомагістралей країни.

[Майк Керрол, працівник департаменту транспорту штату Пенсільванія]:

«Через ділянку I-95 щодня проїжджало приблизно 160 тисяч машин. Це дуже, дуже навантажена міжштатна автомагістраль; мабуть, найбільш навантажена в нашому регіоні».

Як припускають, вантажівка, що спалахнула, була бензовозом. Але це ще не підтвердили.

Вогонь дуже послабив чотирисмугову естакаду, унаслідок чого більша її частина обвалилася. Влада каже, що шукає водія машини, що зайнялася. Коли прибули рятувальні служби, його вже не було.

Влада побоюється, що внаслідок інциденту токсичні речовини потраплять у землю, а також у річку Делавер. Окрім їдкого диму, це теж зашкодить довкіллю.

Через обвалення рух припинено в обох напрямках. Оскільки це основна траса, що сполучає північ і південь у східній частині США, це створить труднощі на початку літнього сезону. Влада вже закликала мандрівників прокладати інші маршрути.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пожежа під естакадою спричинила обвал на одній із найбільш завантажених автомагістралей СШАООН ухвалила першу глобальну резолюцію щодо штучного інтелектуПедро Санчес залишається на посаді прем’єр-міністра ІспаніїІзраїль заявив, що не закінчив із «Хезболлою» і що «літо буде спекотним»У Гаїті сформували перехідну президентську раду та призначили прем’єраІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняЄвропарламент затвердив нові імміграційні правила Євросоюзу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: