13.10.2024
Телеканал NTD

Який із себе найпотворніший собака Великої Британії

Який із себе найпотворніший собака Великої Британії

Це Пеггі — найпотворніша собачка Великої Британії. Утім, це не заважає їй бути найкумеднішою знаменитістю графства..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Це Пеггі — найпотворніша собачка Великої Британії. Утім, це не заважає їй бути найкумеднішою знаменитістю графства Йоркшир. Щоправда, визнання вона дістала не відразу.

Пеггі — це помісь китайської чубатої і мопса. Причому, схоже, вона ввібрала найгірші риси цих порід.

Голлі — господиня собаки — не має ілюзій щодо зовнішності своєї улюблениці. Каже, що раніше перехожі на вулиці, дивлячись на Пеггі, перешіптувалися. Тепер усе змінилося. Після перемоги в конкурсі «Найпотворніший собака Великої Британії» Пеггі запросили на два найпопулярніші в країні телешоу. Також її фотографію опублікували в газетах.

[Голлі Міддлтон, власниця собаки]:
«Її трохи показували по телебаченню й тепер люди хочуть із нею сфотографуватися. Вони хочуть її погладити. Гадаю, її впізнають».

Голлі любить собачку беззастережно. Знайшла її за оголошенням на сайті, де шукають господарів безпритульним тваринам. Тоді Пеггі було вже пів року, і її братів і сестер давно прилаштували.

[Голлі Міддлтон, власниця собаки]:
«Я не божевільна і знаю, що вона не схожа на звичайну милу й кудлату собачку. Але гадаю, що вона однаково симпатична. Я не вважаю її потворною».

Разом із титулом Пеггі виграла приз — відвідування спа-салону для собак. Щоправда, тамтешня перукарка була трохи спантеличеною. Вона зробила багато чудових укладок та стрижок, але Пеггі має лише трохи рідких шерстинок на голові. Довелося працювати з тим, що є.

[Сем Бертон, собача перукарка]:
«Вона зовсім незвичайна, але дуже мила».

Пеггі вже зацікавилося ательє для собак та представники кіноіндустрії. Але до слави їй байдуже. Найбільше вона любить їсти та спати. Від прогулянок теж не відмовляється. А ось господиня каже, що полюбила Пеггі за її душевні якості.
Коротке посилання на цю сторінку:

Який із себе найпотворніший собака Великої БританіїМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставою40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуКішки пройшли подіумом на Тижні моди в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: