21.12.2024
Телеканал NTD

Пасажири бунтують в аеропортах Колумбії через скасування рейсів

Пасажири бунтують в аеропортах Колумбії через скасування рейсів

Сотні пасажирів застрягли в аеропортах у всій Колумбії, бо місцевий лоукостер призупинив польоти й припинив продавати..

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Сотні пасажирів застрягли в аеропортах у всій Колумбії, бо місцевий лоукостер призупинив польоти й припинив продавати квитки.

Уже почалися заворушення. Люди на знак протесту блокують проходи в терміналах.

[пасажир]:
«Нічого, абсолютно нічого. Авіакомпанія не реагує, міністерство транспорту теж. Звісно, пасажири створюють проблеми, але якщо цього не робити, то хто ж відгукнеться?»

Міністр транспорту Колумбії Гільєрмо Реєс сказав, що пасажирів доставляють інші компанії. Але допомогли не всім.

[пасажир]:

«Лоукостер нас не повідомив. Застрягло коло 100 пасажирів. Квиток до Ліми іншої авіакомпанії коштує 1500 доларів. Це занадто дорого».

Лоукостер каже, що має фінансові труднощі. Тепер вона чекає від уряду дозволу на злиття з іншим колумбійським авіаперевізником.

[Хорхе Уркіхо, поліціянт]:
«Поліція має забезпечувати громадський порядок і гарантувати права та свободи людей, які вирушають у подорож, і які мають інші рейси. У цьому випадку ми супроводжуємо людей, що застрягли в аеропорту, і намагаємось максимально їм допомогти».

Фінансові труднощі в лоукостера виникли через пандемію, зростання цін на пальне у 2022 році та падіння колумбійського песо.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пасажири бунтують в аеропортах Колумбії через скасування рейсівРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуНирки — у центрі нової кризи в НепаліНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаБоснійський хлопчик — єдиний учень у своїй школіЇдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війнуОгляд світових подій (з 7 по 12 квітня)Мер Венеції пояснив, чому відвідування історичної частини міста стане платнимПарк з’явиться на естакаді в центрі ТокіоГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вази

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: