10.10.2024
Телеканал NTD

У Туреччині знову стався землетрус

У Туреччині знову стався землетрус

На південному сході Туреччини 27 лютого стався ще один землетрус. Влада країни повідомляє про одного загиблого..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

На південному сході Туреччини 27 лютого стався ще один землетрус. Влада країни повідомляє про одного загиблого та 110 постраждалих. Обвалилося ще 29 будівель.

На цьому відео — одна з них. Це місто Малатья.

На місці п’яти будинків, що обвалилися, тривають рятувальні операції.

Цей останній афтершок був силою 5,6 бала. Його осередок залягав на глибині 6 кілометрів. Він струсив регіон через три тижні після сильного землетрусу, через який загинули десятки тисяч людей у Сирії та Туреччині.

Загалом за три тижні було чотири землетруси та 45 афтершоків магнітудою від 5 до 6. Такі дані наводить турецька влада.

Станом на неділю в Туреччині землетруси забрали 44 374 людські життя. Разом із сусідньою Сирією загальна кількість загиблих перевищила 50 тисяч.

У Туреччині обвалилося або серйозно пошкоджено понад 160 тисяч будинків. У них було 520 тисяч квартир.

Це найбільше природне лихо в сучасній історії країни.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Туреччині знову стався землетрусРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі Гази137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїСША заступилися за Філіппіни після їхнього зіткнення з КитаємПівденнокорейці стають у черги за дешевою цибулею на тлі зростання цінНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуВикрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в ПарижіЗброя для України вже в дорозі: Байден підписав законопроєкт про допомогуУгорці виходять на протести через скандал навколо президентського помилуванняІзраїль звинуватив Туреччину в тому, що вона стала на бік ХАМАСу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: