05.05.2024
Телеканал NTD

16-річний школяр зарізав свою вчительку у Франції

16-річний школяр зарізав свою вчительку у Франції

16-річний школяр напав із ножем на свою вчительку. Інцидент стався на південному заході Франції в середній..

Дата завантаження: 2024-05-05

video

16-річний школяр напав із ножем на свою вчительку. Інцидент стався на південному заході Франції в середній школі міста Сен-Жан-де-Люз.

Підліток ударив ножем у груди свою вчительку іспанської. 50-річна жінка померла.

Школяра заарештували. Є припущення, що він має психічний розлад. Так, напередодні він нібито чув голоси, які казали йому напасти на свого викладача.

Терористичний мотив поліція поки що не розглядає. Водночас, за словами міністра освіти Франції, інцидент стався в приватній католицькій школі, де раніше не було випадків насильства.

[Пап Ндіає, міністр освіти Франції]:
«Поки що не слід робити поспішних висновків. Цей жахливий випадок стався в тихій школі, у якій до цього не відбувалося нічого примітного, що б стосувалося насильства чи подій, які могли б призвести до такого. Розслідування триває».

За словами свідків, учень під час уроку підвівся, підійшов до дверей, а потім розвернувся й атакував учительку. Інші школярі в паніці втекли.

Сам нападник був спокійним, поговорив з учителем сусіднього класу та погодився віддати зброю.

Більшість шкіл Франції зараз на зимових канікулах. Проте в тих, де заняття тривають, уже провели загальнонаціональну хвилину мовчання.
Коротке посилання на цю сторінку:

16-річний школяр зарізав свою вчительку у ФранціїВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліНетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора ГазиІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службуГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільницьІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуГрад з куряче яйце, снігопади й торнадо: провінції Китаю потерпають від негодиЗнов маски: у Мілані нічим дихатиМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до Каліфорнії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: