10.07.2024
Телеканал NTD

Єврокомісія заборонила встановлювати TikTok на корпоративних телефонах працівників

Єврокомісія заборонила встановлювати TikTok на корпоративних телефонах працівників

Єврокомісія заборонила своїм працівникам установлювати на корпоративні телефони китайську програму TikTok. Єврокомісар з питань внутрішнього ринку..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Єврокомісія заборонила своїм працівникам установлювати на корпоративні телефони китайську програму TikTok. Єврокомісар з питань внутрішнього ринку заявив, що причиною стало занепокоєння щодо безпеки в мережі.

[Тьєррі Бретон, єврокомісар з питань внутрішнього ринку]:
«Як і багато інших структур влади, Єврокомісія, як ви знаєте, і як було від початку мандата (фон дер Ляєн), дуже серйозно фокусувалася на кібербезпеці, захищаючи наших колег».

Єврокомісія не уточнила, які конкретні випадки, пов’язані з китайською соцмережею коротких відео, стали причиною такого рішення.

[Соня Господінова, речник Єврокомісії]:
«Цей захід має захистити Комісію від загроз у галузі кібербезпеки та дій, які можуть відчинити двері для кібератак на корпоративне середовище Комісії».

TikTok заявив, що рішення Єврокомісії його розчарувало, і що воно «помилкове й спирається на фундаментальні хибні уявлення».

Нагадаємо, цю соцмережу розглядають як шпигунську не лише в Європі. У Конгресі США представники обох партій обговорюють закон, який заборонить роботу TikTok у Сполучених Штатах Америки. Він охопить й інші мобільні застосунки, які контролює комуністична партія Китаю.
Коротке посилання на цю сторінку:

Єврокомісія заборонила встановлювати TikTok на корпоративних телефонах працівниківУрсула фон дер Ляєн може зберегти свою посаду ще на п’ять роківЄС запроваджує перший пакет санкцій проти китайських компанійІзраїль звинуватив Туреччину в тому, що вона стала на бік ХАМАСуДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіІзраїль заявив, що не закінчив із «Хезболлою» і що «літо буде спекотним»Болгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониКонгрес США ухвалив закон, який може заборонити тіктокІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручників

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: