05.02.2024
Телеканал NTD

Нове лихо в Огайо: вибух на металургійному заводі

Нове лихо в Огайо: вибух на металургійному заводі

Щонайменше 14 людей дістали опіки та інші ушкодження внаслідок вибуху на металургійному заводі в американському штаті..

Дата завантаження: 2024-05-04

video

Щонайменше 14 людей дістали опіки та інші ушкодження внаслідок вибуху на металургійному заводі в американському штаті Огайо.

Інцидент стався в понеділок. Розплавлений метал та уламки полетіли на сусідні будівлі. Також піднявся стовп диму, який було видно за багато кілометрів від місця події.

Завод стоїть за 24 кілометри на південний схід від Клівленда — другого за величиною міста в штаті Огайо. Потужності належить компанії, яка виробляє мідь, латунь і бронзу. Її представники ситуацію не коментували.

Як повідомляють пожежники, 13 постраждалих доправили до лікарні. Багато хто з опіками, а також із травмами від падіння уламків. Щонайменше одна людина — у критичному стані.

Водночас постраждали працівники лише цього підприємства. На сусідніх травмованих немає.

Вибух стався приблизно за 110 кілометрів від села Східна Палестина, де цього місяця зійшов із рейок поїзд із хімікатами. Тоді сталася пожежа, і над селом піднявся стовп отруйного диму. Це змусило тисячі людей евакуюватися. Хімікати також потрапили у землю та воду, зокрема в річку Огайо — найповноводнішу притоку Міссісіпі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нове лихо в Огайо: вибух на металургійному заводіУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»Нетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора ГазиПоліція зачищає від демонстрантів кампуси американських університетівІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідейПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніУ Балтиморі починають підіймати міст, що обвалився, а тіла всіх загиблих поки що не знайшлиМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до Каліфорнії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: