03.06.2024
Телеканал NTD

США скасують режим надзвичайної ситуації, запроваджений у зв’язку з COVID

США скасують режим надзвичайної ситуації, запроваджений у зв'язку з COVID

З 11 травня в США скасують режим надзвичайної ситуації, запроваджений у зв'язку з COVID-19. Про це..

Дата завантаження: 2024-05-03

video

З 11 травня в США скасують режим надзвичайної ситуації, запроваджений у зв’язку з COVID-19. Про це оголосила Адміністрація президента Джо Байдена. Це станеться майже через три роки після того, як запровадили цей радикальний захід.

Режим НС оголосив у 2020 році ще Дональд Трамп. Байден неодноразово його продовжував. Білий дім оголосив, що цього разу продовжує режим НС востаннє.

Водночас в офісі президента зазначили, що від мандатів на вакцинацію проти COVID для постачальників медичних послуг поки що не відмовлятимуться.

Тим часом Вашингтон оголосив, що Китай надавав неправдиву статистику щодо коронавірусу. Представник Білого дому з питань нацбезпеки Джон Кірбі заявив про це під час брифінгу.

[Джон Кірбі, представник Білого дому]:
«Ми закликаємо Китай нічого не приховувати з того, що відбувається в їхній країни».

Торік на початку грудня Китай раптово скасував свою сувору політику щодо ковіду, яка діяла три роки. Як наслідок, у країні різко зросла кількість заражень.

Влада також несподівано різко збільшила офіційну кількість померлих від вірусу до 60 тисяч. Деякі експерти вважають, що ці дані дуже занижені.
Коротке посилання на цю сторінку:

США скасують режим надзвичайної ситуації, запроваджений у зв’язку з COVIDУ Гаїті обрали голову перехідної ради та поміняли прем’єраПоліція зачищає від демонстрантів кампуси американських університетівІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануВеликі повені на півночі Іраку: є загибліПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоУ Гаїті сформували перехідну президентську раду та призначили прем’єраЯк накладні вії з КНДР наповнюють магазини світуІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуЛісові пожежі в Чилі дісталися морських курортів — загинуло 112 людей

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: