17.12.2024
Телеканал NTD

Для мешканців зоопарку в Бельгії приготували тисячі різдвяних подарунків

Для мешканців зоопарку в Бельгії приготували тисячі різдвяних подарунків

Цей тасманійський диявол хутко біжить до доглядачки зоопарку «Пайрі Дайза», що в Бельгії. У гарній коробці..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Цей тасманійський диявол хутко біжить до доглядачки зоопарку «Пайрі Дайза», що в Бельгії. У гарній коробці на нього чекає різдвяне частування — напевно, щось м’ясне, адже це сумчастий хижак.

У слонів раціон інший — овочі та фрукти, але все теж красиво оформлено.

Співробітники зоопарку довго працювали, щоб підготувати подарунки для всіх своїх мешканців. Їх тут 7000. Деякі частування схожі на новорічні прикраси.

[доглядач зоопарку]:
«Ось наша прекрасна різдвяна ялинка!»

Зоопарк «Пайрі Дайза» працює вже майже три десятиліття. Він розташований за 60 кілометрів від Брюсселя. Тут живе 600 видів тварин та птахів. Крім кількох морських тварин, усі вони народилися в неволі.

У святкові дні зоопарк відчинений на кілька годин довше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Для мешканців зоопарку в Бельгії приготували тисячі різдвяних подарунківІракський перукар створює картини з волосся клієнтівФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніВсесвітній День Фалунь Дафа відзначили парадами та іншими мальовничими заходамиЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: