17.02.2024
Телеканал NTD

Рясні снігопади в Японії: загиблих уже 14

Рясні снігопади в Японії: загиблих уже 14

У Японії вже понад тиждень не припиняються рясні снігопади. Вони вже призвели до загибелі 14 людей...

Дата завантаження: 2024-05-17

video

У Японії вже понад тиждень не припиняються рясні снігопади. Вони вже призвели до загибелі 14 людей. 87 — постраждало. Такі дані наводять японські ЗМІ.

Потерпає узбережжя Японського моря. У префектурі Ніїгата намело кучугури заввишки 1 метр 20 сантиметрів. А минулих вихідних через снігопад регіон залишився без світла. Електроенергії досі немає приблизно у двох тисячах будинків. Перекрито автодороги, не ходять поїзди.

Серед загиблих — люди, які задихнулися вихлопними газами у власних машинах. Вони застрягли в кучугурах і намагалися зігрітися.

Снігопади не оминули й центральної Японії. Тут вони не такі рясні, але місцеві жителі все ж таки не звикли до такої погоди. У місті Нагоя префектури Айті випало 10 сантиметрів снігу. Такого тут не бачили вже ось як 8 років.

Метеорологи просять жителів постраждалих від негоди регіонів бути обережними й не виходити з дому без нагальної потреби, бо можливі перебої в русі транспорту та нові відключення електроенергії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рясні снігопади в Японії: загиблих уже 14Ізраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиЗнов маски: у Мілані нічим дихатиПівденнокорейці стають у черги за дешевою цибулею на тлі зростання цінАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату ТехасГрад з куряче яйце, снігопади й торнадо: провінції Китаю потерпають від негодиТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в ІсландіїАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: