19.08.2024
Телеканал NTD

Київська влада перекрила вхід і вихід з Києво-Печерської лаври, де стався спалах коронавірусу

Київська влада перекрила вхід і вихід з Києво-Печерської лаври, де стався спалах коронавірусу

У вівторок, 14 квітня, київська влада повідомила про ще одну, уже другу, смерть у Києво-Печерській лаврі...

Дата завантаження: 2024-04-19

video

У вівторок, 14 квітня, київська влада повідомила про ще одну, уже другу, смерть у Києво-Печерській лаврі. До цього там заразилося понад 90 служителів.

[Віталій Кличко, мер Києва]:
«Це монах Почаївської лаври, який перебував у Києво-Печерській лаврі й був госпіталізований. Цій людині було 42 роки».

Влада перекрила Лавру, зараз там виставили пости поліції та Національної гвардії. Потрапити всередину або вийти за її межі тепер можна, лише маючи спеціальний дозвіл.

У Лаврі провели медобстеження. Його пройшли 230 служителів і 68 учнів духовної семінарії. Серед них виявили ще трьох інфікованих.

Раніше через підозру на коронавірус також госпіталізували намісника Києво-Печерської лаври владику Павла. У минулому він закликав парафіянин попри епідемію відвідувати богослужіння.

Карантин в Києво-Печерській лаврі оголосили ще 6 квітня, коли там з’явилися перші хворі, однак вона й далі приймала відвідувачів. 12 квітня, у Вербну неділю, тут також проводили релігійні заходи. А в понеділок, 13 квітня, в Лаврі зафіксували спалах коронавірусу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Київська влада перекрила вхід і вихід з Києво-Печерської лаври, де стався спалах коронавірусуЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуЄС виступає проти переслідування Фалуньгун у КитаїБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониБойовики-хусити виганяють з Ємену американців і британцівСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниНа Кубі закінчується паливо?Нирки — у центрі нової кризи в НепаліМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію влади

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: