18.06.2024
Телеканал NTD

На острові Іск’я і далі шукають загиблих

На острові Іск'я і далі шукають загиблих

На цих кадрах видно масштаби руйнувань на італійському острові Іск'я. У суботу тут, у Казаміччола-Терме —..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

На цих кадрах видно масштаби руйнувань на італійському острові Іск’я. У суботу тут, у Казаміччола-Терме — одному з шести містечок острова — зійшов зсув.

Загинуло щонайменше вісім людей, серед них двоє дітей та немовля. І рятувальники й далі проводять пошуки — ще чотирьох осіб досі вважають зниклими безвісти.

Зсув у портовому містечку зійшов після зливи. Він зніс у море кілька автомобілів.

Із зони лиха евакуювали 230 осіб. Нещодавно обраний правий уряд Італії пообіцяв надати їм допомогу.

Іск’я, вулканічний острів, що приблизно за 30 кілометрів від Неаполя, приваблює туристів своїми термальними ванними та мальовничими берегами. Він густонаселений, і на ньому багато незаконних будівель. Через це ризик тяжких наслідків повеней та землетрусів великий.
Коротке посилання на цю сторінку:

На острові Іск’я і далі шукають загиблихГрад з куряче яйце, снігопади й торнадо: провінції Китаю потерпають від негодиДесятки загиблих: Пакистан накрили рясні снігопади та зливиІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»Опозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у Туреччині137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в ІсландіїГромадяни М’янми тисячами втікають до Таїланду через посилення бойових дійДональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна КаролінаПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйовано

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: