29.02.2024
Телеканал NTD

«Діснейленд» Шанхая раптово закрився і змусив усіх пройти тест на COVID

«Діснейленд» Шанхая раптово закрився і змусив усіх пройти тест на COVID

Похід до шанхайського «Діснейленду» на Геловін обернувся для відвідувачів повним розчаруванням. Замість катання на американських гірках..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Похід до шанхайського «Діснейленду» на Геловін обернувся для відвідувачів повним розчаруванням. Замість катання на американських гірках люди стояли в чергах, щоб пройти тести на COVID. Адміністрація парку вирішила нікого не випускати без негативного результату. Тисячі відвідувачів протримали всередині майже десять годин.

Про закриття парку оголосили незадовго до полудня за місцевим часом. Причиною стала можливість поширення коронавірусу серед гостей.

Тоді як увесь світ скасовує обмеження, комуністична влада КНР і далі застосовує суворі антиковідні правила. «Діснейленд» не став винятком.

У соціальних мережах писали, що деякі атракціони парку працювали навіть після закриття. Однак для багатьох візит став великим розчаруванням.

[відвідувач «Діснейленду»]:
«Авжеж, я незадоволений. Хоч би гроші за квиток віддали».

[відвідувачки «Діснейленду»]:
«Ми прилетіли на Геловін із Шеньчженя, оскільки тут обіцяли феєрверки. Але сьогодні не було ні платформ, ні феєрверків, ні параду чудовиськ. Я нічого не побачила. Чекала майже до десятої години, поки мене випустили. <…> Тепер нам холодно, і ми голодні».

На початку цього року шанхайський «Діснейленд» понад три місяці був на карантині. Також торік у листопаді парк на два дні припинив роботу через навчання з відстеження контактів хворих. Тоді понад 30 тисяч відвідувачів теж застрягли всередині, бо влада розпорядилася, щоб усі пройшли тести на COVID.

Політика компартії КНР щодо коронавірусу звучить як «нуль терпимості». У країні вживають екстремальних заходів, щоб унеможливити будь-який шлях передання вірусу. Однак багато хто каже, що ці методи шкодять більше, ніж сам COVID.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Діснейленд» Шанхая раптово закрився і змусив усіх пройти тест на COVIDУ Гаїті сформували перехідну президентську раду та призначили прем’єраЗакон ухвалили: Велика Британія почне висилати нелегальних емігрантів до РуандиАлбанія незабаром почне приймати мігрантів у межах угоди з ІталієюНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуАдміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо ВенесуелиІзраїль звинуватив Туреччину в тому, що вона стала на бік ХАМАСуОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуВерховний суд США дозволив Техасу арештовувати нелегальних мігрантівУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під суд

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: