03.05.2024
Телеканал NTD

Група Depeche Mode оголосила про новий альбом і світовий тур

Група Depeche Mode оголосила про новий альбом і світовий тур

Британський музичний колектив Depeche Mode, піонер електронної музики, оголосив про новий альбом і світове турне. Проте..

Дата завантаження: 2024-05-03

video

Британський музичний колектив Depeche Mode, піонер електронної музики, оголосив про новий альбом і світове турне. Проте вперше гурт буде не в повному складі, бо в травні помер клавішник й один із засновників Depeche Mode Ендрю Флетчер.

Під час пресконференції в Берліні вокаліст Дейв Гаан, а також гітарист і клавішник Мартін Лі Гор заявили, що закінчують роботу над альбомом. Його назвали Memento Mori. Це 15-й студійний альбом гурту, який виник на сході Англії в 1980 році.

Назва означає «Пам’ятай про смерть». Її обрали ще до того, як помер Флетчер.

[Мартін Лі Гор, гітарист і клавішник Depeche Mode]:
«Ми вже над ним працюємо, безпосередньо записуємо. Усі пісні альбому готові, але не заміксовані. <…> Розумію, що назва звучить трохи похмуро, але можна дивитися на неї з позитивного боку. Жити щодня на повну силу — саме так його інтерпретую».

Зі слів Гора, більшість пісень альбому написали під час пандемії коронавірусу, і їхні теми натхнені тим часом.

Флетчер помер від розшарування аорти. Йому було 60. Гор та Гаан повернулися до студії у липні.

[Дейв Гаан, вокаліст Depeche Mode]:
«Звісно ж, ми сумуватимемо за Флетчером. Зазвичай він постійно щось коментував… Є багато речей, яких не вистачає, коли людини більше немає».

Біля місця, де проходить пресконференція, зібралися найвідданіші шанувальники гурту.

[шанувальниця Depeche Mode]:
«Це моє життя, я слухаю їх уже 30 років. Уперше побувала на їхньому концерті з мамою, коли мені було 12. Відтоді вони завжди зі мною. Не провела без їхньої музики ні дня».

[шанувальниця Depeche Mode]:
«Цікаво, чи брав Ендрю участь у створенні нового альбому».

Група розпочне світове турне в березні, коли альбом надійде в продаж. Попередній студійний альбом Depeche Mode з назвою Spirit вийшов у 2017 році.
Коротке посилання на цю сторінку:

Група Depeche Mode оголосила про новий альбом і світовий турКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОМодний дім Carolina Herrera показав красу як силу2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в Женеві10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментах«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зими

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: