17.08.2024
Телеканал NTD

У Канаді заарештували другого з братів, які влаштували масову різанину, але він помер

У Канаді заарештували другого з братів, які влаштували масову різанину, але він помер

У Канаді заарештували другого з братів, які влаштували масову різанину в індіанській громаді. Однак невдовзі він..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

У Канаді заарештували другого з братів, які влаштували масову різанину в індіанській громаді. Однак невдовзі він помер у лікарні.

Чотириденна операція з упіймання 30-річного Майлза Сандерсона закінчилася неподалік від міста Ростерн у провінції Саскачеван. Це приблизно за 100 кілометрів від району, де в неділю стався один із найкривавіших актів насильства в історії країни. Унаслідок нападів із ножами брати вбили 10 людей. 18 дістали поранення.

Поліція повідомляє, що перед арештом втікача переслідували на шосе. До цього підозрюваний викрав автомобіль.

[Ронда Блекмор, прессекретар поліції]:
«7 вересня 2022 року до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що Майлз Сандерсон стояв біля житлового будинку на північний схід від Вакау і був озброєний ножем. Сандерсон викрав білу вантажівку з номерним знаком 953-LPL і втік. Господиня дому не постраждала».

Майлза змусили з’їхати з дороги. Потім він здався, і його вивезли в машині швидкої допомоги живим. Невдовзі він помер він невідомих травм. На думку поліції, він міг завдати їх собі сам.

Водночас не уточнюють, чи міг підозрюваний бути під дією наркотику або іншої речовини, яка його вбила. Причину смерті визначить експертиза.

Старшого брата й спільника Майлза, 31-річного Демієна Сандерсона, було знайдено вбитим у понеділок. Його тіло лежало серед густої трави в районі проживання індіанської громади крі, де й сталася більшість нападів. Тепер поліція розслідує, чи міг молодший брат убити старшого й під час боротьби дістати травми.

За даними поліції, на деяких людей брати напали цілеспрямовано, а інші стали випадковими жертвами. Мотиви, як і раніше, невідомі.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Канаді заарештували другого з братів, які влаштували масову різанину, але він померІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануІзраїль звинуватив сестру лідера ХАМАСу Ісмаїла ГаніїУрсула фон дер Ляєн може зберегти свою посаду ще на п’ять роківУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаТайїп Ердоган: «Більш як 1000 членів ХАМАСу перебуває в лікарнях Туреччини»Найпотужніший за 25 років землетрус на Тайвані: щонайменше четверо загиблихФіліппіни звинувачують Китай у нападі на їхні судна в Південнокитайському морі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: