17.07.2024
Телеканал NTD

У Пакистані через повені загинуло майже 800 осіб

У Пакистані через повені загинуло майже 800 осіб

Украй рясні сезонні дощі призвели до загибелі майже 800 осіб у Пакистані. Такі дані наводять за..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Украй рясні сезонні дощі призвели до загибелі майже 800 осіб у Пакистані. Такі дані наводять за попередні два місяці.

Влада каже, що більшість загиблих — у бідній південно-західній провінції Белуджистан і південній провінції Сінд. Ще 37 осіб утратило життя з 14 червня по 22 серпня в пакистанській частині Кашміру.

Велика вода ще розмила дороги в провінції Пенджаб. Їх перекрили. У провінції Белуджистан дуже пошкоджено житлові будівлі.

Для постраждалих влада й військовики організували тимчасові табори. Сім’ї також намагаються забезпечити продовольством і медикаментами. Загалом постраждало майже сто тисяч житлових будинків.

Зі слів метеорологів, у Сінді, південному Пенджабі та Белуджистані негода триватиме й далі. Найближчими днями там знову очікують рясні дощі з поривчастим вітром.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Пакистані через повені загинуло майже 800 осібВикрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в ПарижіПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніІзраїль заявив, що не закінчив із «Хезболлою» і що «літо буде спекотним»Індійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиГрад з куряче яйце, снігопади й торнадо: провінції Китаю потерпають від негодиІзраїль убив трьох синів лідера ХАМАСуПоліція: за протестами студентів у США стоять «зовнішні гравці»Хаос в аеропортах: у Великій Британії стався масовий збій у системі реєстрації пасажирівОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у Туреччині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: