19.11.2024
Телеканал NTD

Двоє людей згоріли в машині під час лісових пожеж у Каліфорнії

Двоє людей згоріли в машині під час лісових пожеж у Каліфорнії

Двоє загиблих знайдено у згорілому авто на півночі Каліфорнії в США. Тут уже кілька днів вирує..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Двоє загиблих знайдено у згорілому авто на півночі Каліфорнії в США. Тут уже кілька днів вирує пожежа «Маккінні». Добровольці прочісують місцевість, шукаючи тіла.

Пожежа виникла минулого тижня в заповіднику Кламат біля кордону з Орегоном. Причина поки невідома. В окрузі Сискію оголошено надзвичайну ситуацію.

Щонайменше 2000 жителів мусили виїхати з дому. Зараз вони в тимчасовому притулку. Полум’я охопило 225 квадратних кілометрів. Ця пожежа — найбільша в Каліфорнії за цей рік.

Матеріальних збитків поки не підрахували. Але відомо, що згоріло не менш як сто будівель. Ще майже 5000 у зоні небезпеки.

[Роджер Деррі, житель округу Сискію]:
«Наші 100-річні будинки, мій дім, зведений 1920 року, згоріли. Мисливський і рибальський будиночок нашого сусіда теж. Мерія згоріла вщент. Від поштового відділення лишилася купа попелу. Ми багато втратили».

1 серпня в районі пожежі почався дощ. Це трохи зупинило поширення вогню. Однак ліс у заповіднику надто сухий. До пожежі тут була спека, а зараз почастішали грози. Удар блискавки може спричинити нове займання.

Тим часом у штаті Кентукі після злив тривають повені. Загинуло 37 осіб, зокрема чотири дитини. Багато хто зник безвісти. У шести округах діє режим надзвичайної ситуації. Сотні людей евакуювалися. Синоптики прогнозують посилення опадів у регіоні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Двоє людей згоріли в машині під час лісових пожеж у КаліфорніїПо підземних об’єктах хуситів завдали ударів у ЄменіАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідейВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівляВ Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівкаЄС запроваджує перший пакет санкцій проти китайських компанійЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країниВеликі повені на півночі Іраку: є загиблі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: