26.07.2024
Телеканал NTD

Найбільший у світі швейцарський прапор повісили на горі в Альпах

Найбільший у світі швейцарський прапор повісили на горі в Альпах

Гігантський національний прапор розгорнули на альпійському схилі у Швейцарії. Нині це найбільший швейцарський прапор у світі...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Гігантський національний прапор розгорнули на альпійському схилі у Швейцарії. Нині це найбільший швейцарський прапор у світі. Його повісили з нагоди Національного свята країни.

[Сара Беш, організаторка]:
«Розміри прапора — 80 на 80 метрів, площа — 6400 метрів квадратних. Його вішають на схилі гори Сентіс уже ввосьме».

На виготовлення прапора пішло 600 годин. Його вага — 700 кілограмів. Стяг вішали 22 особи.

Національне свято Швейцарії присвячене заснуванню Швейцарської Федерації. Його відзначають 1 серпня. Цього дня багато хто вивішує вдома стяг.

У 2009 році на горі Сентіс повісили прапор розміром 120 на 120 метрів і вагою 1200 тонн. Він провисів три дні, після чого його розірвав сильний вітер.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найбільший у світі швейцарський прапор повісили на горі в АльпахФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміБалабан — душа музичної культури Азербайджану10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: