17.12.2024
Телеканал NTD

Перегони на електричних велосипедах відбулися у швейцарських Альпах

Перегони на електричних велосипедах відбулися у швейцарських Альпах

На гірськолижному курорті Верб’є у Швейцарії проходить чотириденний фестиваль електричних велосипедів. Сюди з'їхалися аматори й професіонали..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

На гірськолижному курорті Верб’є у Швейцарії проходить чотириденний фестиваль електричних велосипедів. Сюди з’їхалися аматори й професіонали різних рівнів.

У межах фестивалю організовано перегони на 44 й 100 кілометрів. Десятки спортсменів підкорюють гірські траси серед альпійських вершин. Під час стокілометрового заїзду учасники піднялися на висоту 3000 метрів над рівнем моря.

У перегонах на 44 кілометри перші місця здобули Шона Карнеджі та Веріен Блейз. На стокілометровій дистанції серед жінок перемогла Марі П’єр Дюфрен, а серед чоловіків — Ремі Абсалон.

Також під час фестивалю відбулися змагання Bosch E-MTB Challenge. У заїзді на 35 кілометрів узяли участь і професіонали, і аматори.

Фестиваль електричних велосипедів у Верб’є проходить удруге. Під час заходу можна випробувати нові моделі електробайків та дізнатися про їхні технічні характеристики в професіоналів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: