23.02.2024
Телеканал NTD

Джорджіо Армані продемонстрував колекцію «Подорож» на показі в Нью-Йорку

Джорджіо Армані продемонстрував колекцію «Подорож» на показі в Нью-Йорку

Італійський модельєр Джорджіо Армані показав свої вишукані образи в Нью-Йорку. Він привіз до столиці моди свою..

Дата завантаження: 2024-10-22

video
play-sharp-fill

Італійський модельєр Джорджіо Армані показав свої вишукані образи в Нью-Йорку. Він привіз до столиці моди свою весняну колекцію 2025 року.

90-річний дизайнер назвав лінію In Viaggio, що перекладається як «Подорож». За його словами, вона віддає шану «місту, що втілює спільну мрію».

Показ відкриває модель в образі заможної жінки, за якою Іде носій з валізами.

За ними по подіуму йдуть моделі в нарядах у бежевих та сірих тонах. Чоловіків модельєр одягнув у блискучі костюми, а жінок у вільні куртки, блузки та штани.

Деякі образи — у темніших відтінках сірого, синього та коричневого, що відсилає до теми подорожей.

Перед показом Армані сказав, що для нього Нью-Йорк завжди був пов’язаний із фільмами, які сформували його уяву. Він додав, що натхненням для колекції стала мода 30-40-х років.

Моделі також демонструють довгі сукні, короткі куртки та шовкові штани рожевого та персикового кольорів.

У розділі вечірнього вбрання — блискучі сукні поверх легких штанів, іноді доповнені жакетами з паєтками, переважно ніжно-рожевого й блакитного кольорів.

З аксесуарів — чоботи, сандалії, кепки та плетені ремені.

Армані зазвичай проводить покази своїх ліній Giorgio Armani та Emporio Armani під час Тижня моди в Мілані.

Але цього сезону для своєї основної лінії він обрав Нью-Йорк, присвятивши покази до відкриття нової будівлі на Медісон-авеню, де є бутики Armani.

Модельєр заснував бренд у 1975 році. Він каже, що планує піти на пенсію в найближчі два–три роки. Ім’я наступника поки що не називає.
Коротке посилання на цю сторінку:

Джорджіо Армані продемонстрував колекцію «Подорож» на показі в Нью-ЙоркуКартини про романтику англійського села показали в ЛондоніМодний скафандр: Pierre Cardin розробив прототип для астронавтів ЄКАТелесеріал «Сьогун» приваблює туристів до токійського самурайського центруКолекцію розкішного весільного вбрання показали на Тижні моди в ІндіїМати стала натхненням для дизайнера Бори Аксу на Тижні моди в ЛондоніЯк в Іраку дітей відволікають від соцмереж гончарствомПокататися на гойдалці на висоті 120 метрів можна в БерлініПортрети королев художника Енді Воргола показали в НідерландахВиставку в Лондоні присвятили захопленням британців
Hide picture

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: