23.02.2024
Телеканал NTD

Міжнародний конкурс піаністів NTD стартував у Нью-Йорку

Міжнародний конкурс піаністів NTD стартував у Нью-Йорку

7-й Міжнародний конкурс піаністів NTD стартував у Нью-Йорку в Музичному центрі Кауфмана. 16 учасників із дев'яти..

Дата завантаження: 2024-10-22

video
play-sharp-fill

7-й Міжнародний конкурс піаністів NTD стартував у Нью-Йорку в Музичному центрі Кауфмана. 16 учасників із дев’яти країн зібралися тут, щоб показати свою майстерність.

Кожен виконує два твори, вибрані згідно з вимогами конкурсної комісії. Вони мають містити композиції таких класичних композиторів, як Бах і Паганіні.

[Борис Кривошеїн, учасник Міжнародного конкурсу піаністів NTD]:

«Деякі піаністи можуть грати сучасну музику, і важко сказати, хороші вони піаністи чи ні. А ось із музики Баха, Бетховена одразу видно, як ти граєш і який у тебе рівень».

Тайванський конкурсант Чін Ілінь недавно здобув докторський ступінь у Консерваторії Пібоді при Університеті Джонса Гопкінса. Він грає на фортепіано з шести років.

[Чін Ілінь, учасник Міжнародного конкурсу піаністів NTD]:

«У багатьох інших конкурсах, таких як конкурс у Клівленді, дедалі більше виконують сучасні твори, твори кінця XX чи початку XXI століття. Але я помітив, що їх не можна назвати класикою. І це такий чудовий досвід — виконувати традиційний репертуар у межах конкурсу».

Юні учасники також показали виняткову майстерність. Вей У недавно закінчив середню школу. Він єдиний наважився зіграти токату № 7 соль мажор Йоганна Себастьяна Баха. Каже, що завдяки участі в конкурсі багато чого навчився.

[Вей У, учасник Міжнародного конкурсу піаністів NTD]:

«Я щойно розмовляв з деякими учасниками, і ми обговорили деякі аспекти, які я зазвичай не беру до уваги у своїй грі. Наприклад, як виразити колорит музики, як виконувати музику та передавати головну тему. У цьому конкурсі я здобуваю незабутній досвід, який зможу застосувати в майбутньому».

Найближчими днями на конкурсі зіграють спеціальний твір. Це адаптація роботи художнього керівника Shen Yun Performing Arts. Піаністи, які пройшли до півфіналу, матимуть можливість її виконати.

Міжнародний конкурс піаністів — один із серії культурних і мистецьких заходів, організованих телеканалом NTD. Мета конкурсів — популяризувати традиційне мистецтво, яке засноване на справжній чистоті, доброті та красі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Міжнародний конкурс піаністів NTD стартував у Нью-ЙоркуМелодії «Морського органа» допомагають заспокоїтися мешканцям та гостям хорватського містаОманський регіон Дофар — рай для шанувальників руїн та історіїПарк розваг у Дубаї пропонує поринути у світ світла та барвДжорджіо Армані продемонстрував колекцію «Подорож» на показі в Нью-ЙоркуФольклорний марш: як у Сараєві проходив фестиваль народних танців та пісеньАвстралійка готує страви народів Торресової протоки й ознайомлює з ними всіх охочихНаймасовіший урок із програмування: у Португалії встановили рекорд ГіннесаПішохідний маршрут «Стежка богів» — одне з найпопулярніших туристичних місць ІталіїУ Нью-Йоркському акваріумі оселилися два врятовані південні калани
Hide picture

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: